Over Haas Producties

Het echte vakmanschap vind je bij de specialisten van Haas Producties

Voortgekomen uit het bijzondere regiewerk en het verhalen vertellen van Glenn van Haaster timmert Haas Producties alweer een paar jaar aan de weg – met de nodige onderscheidingen tot resultaat. Jong en eigenzinnig komt het bedrijf tot indrukwekkende resultaten. Ingebed in een hecht netwerk van specialisten zijn we zo langzamerhand de breedst werkende filmspecialist in Nederland.

We gaan gewoon door, want niets leuker dan film. En niets waar we beter in zijn.
Ook meedoen? Vertel ons zonder bescheidenheid wat voor bijzonders je aan ons team toe wilt voegen, en we gaan graag met je in gesprek.

Glenn van Haaster

Verslingerd en voor eeuwig verloren aan de film: en hoe leuk is dat! Glenn begon als half wonderkind op zijn tiende al flink naam te maken achter de camera, en verwierf door de jaren heen een indrukwekkend klantenbestand in bedrijfsleven, scholen en overheid, van filmproductiehuizen tot welzijnsorganisaties. Nog steeds briljant en bevlogen in regie, productie en editing.

Nieuwschierig geworden?

Kom vrijblijvend met ons brainstormen en laat film voor u werken!

Contact

Testimonials

Ik ben zelden zo’n energieke, creatieve, sociale jonge ondernemer tegengekomen, die weet wat hij wil en wat hij kan. Nu al eigenaar van een productiebureau, die zijn zaakjes al goed voor elkaar heeft en werkelijk van alle markten thuis is. Als ik Glenn nodig had was hij altijd te bereiken, zeer flexibel in de samenwerking en altijd bereid om mee te werken of mee te denken.  Ik was onder de indruk van zijn heldere ideeën, energie en zelfvertrouwen. Glenn nam in het proces echt de leiding op een prettige manier.  Ik heb veel geleerd van Glenn en gun anderen, die voor een fijne meedenkende partner kiezen zijn kennis.”

Marjoleine Peters (Gemeente Leidschendam-Voorburg)

Glenn heeft mij positief verrast. Hij werd mij aanbevolen door een relatie van mij. En ben erg tevreden over zijn professionaliteunde en betrouwbaarheid. Heb met veel plezier samengewerkt met Glenn en hij reageerde ook positief en snel als er aanassingen aangebracht moesten worden. Het resultaat was een mooi filmpje over de banenbeurs van de gemeente Den Haag. Hierbij mijn aanbeveling om zekebruik te maken van zijexpertise.

Karima el Bouchtaoui (gemeente Den Haag)

“Glenn is een ambitieuze jonge vakman. Zijn werk heeft eengoede prijs-/kwaliteitverhouding. Hij is helder in de communicatieen denkt actief mee over het gewenste eindresultaat.”

Pieter Vermeer (DeBroekriem)

”Bij Glenn kom je niet terecht voor alleen een filmpje. Nee, dezecreatieveling neemt je mee in het proces van bedenken tot depresentatie van het product. Vanuit meerdere functies heb ikgebruik gemaakt van Haas Producties. Van een campagnefilm toteen aftermovie, allen waren het topproducten.

Damiën Zeller (Groep de Mos)

”Glenn is a very professional and skilled editor. besides that he iscreative, open minded and pleasant to work with. We did 5+projects together and I will definetely contact him for 5+ more!”

Jasper Lamers (El Porco)

”Ik heb verschillende keren met Glenn mogen werken. Zowel als cameraman en editor toont hij voor zijn leeftijd enorme professionaliteit. Aangezien wij altijd met een kleine crew draaien is er ruimte voor input van alle leden en heeft Glenn ook als regisseur zijn kwaliteiten laten zien. Hij denkt mee, is creatief, komt met daadkrachtige oplossingen en werkt gezamenlijk met zijn crewleden naar een mooi resultaat. Glenn is daarnaast betrouwbaar, intelligent en prettig om mee te werken.”

Alan Bredenhorst (125Procent)